09 Mar 2017

Norsk Urskog 2017 master sendt til produksjon!

2017/nu-2017-loudness-785f3414ceea9525189b9ad400e926ae05031c777e9bd1648c2f07f032169ea9.png

Norsk Urskog Metal Sampler Vol VI, 2017 er endelig sendt til produksjon! Over ser du en skjermdump av loudnessgrafen til skiva.

Det sier deg kanskje ikke allverden, men jeg kan si så mye: Dette er høyt! Det er bråkete! Det sparker rumpe! Det er en time og et kvarter av noe av det beste den norske metallundergrunnen har å by på! Vi kan knapt vente til vi kan avsløre deltagerlisten på årets utgave. Vi har noen gode overraskelser på lur, og vi blir svært overrasket om du ikke finner noe du liker på denne utgivelsen! Igjen har vi samlet band fra det ganske land, fra byene så vel som fra bygda, fra kysten såvel som fra innlandet, og denne gangen har vi også et aldersspenn fra gamle kjente travere til de helt unge og lovende! Jeg sier dette hver eneste gang: Dette er den beste Norsk Urskog utgivelsen til nå! (De er jo alle det!)

Vi kan ikke vente til vi kan vise dette frem til metalmiljøet!

En stor takk til banda som er med, til DS Media for støtte og superrask respons, Trine + Kim for ypperlig designarbeid, Marta for alltid å overraske når det gjelder forsidebildet, selvsagt Infernofestivalen og Turbine Agency for at de støtter oss og lar oss få gjøre dette her! Vi vil også rette en stor takk til programmererne bak programvaren som gjør dette mulig, spesielt Ardour-prosjektet og DDP Mastering Tools!

Sist men ikke minst, en stor takk til alle som støtter prosjektet på de måtene de kan, og til alle som støtter banda og holder undergrunnen i live! Dere er de virkelige heltene!

Tusen takk!
Norsk Urskog-gjengen
Harald, Andrea, Liz