Norsk Urskog er et idéelt og frivillig prosjekt som har som formål å støtte og promotere norske undergrunnsband i metalgenren. Dette gjør vi via våre websider og en samle-cd som vi distribuerer på Infernofestivalen i Oslo – og ved høve på andre festivaler hvor vi er tilstede.

Hovedmålet er å vise frem norske band til et internasjonalt publikum – både fans og profesjonelle aktører. Vi ønsker å gi de mindre kjente banda i det norske undergrunnsmiljøet en mulighet til å bli lagt merke til, hørt og sett. Gjennom Infernofestivalen når vi et stort spekter av fans, promorører og andre folk i bransjen, og vi håper å hjelpe dem til å finne frem til nye favoritter fra hele landet.

De frivillige som jobber med prosjektet håndterer all logistikk rundt det, inkludert produksjon av CDen, trykking, design av omslag, websiden, promo osv.

For å bli med på neste utgivelse må deltagende band fylle ut vårt online registreringsskjema, og en kopi av sporet de vil ha med som en CD-kvalitets nedlasting eller en fysisk kopi.

Hvem er vi

De frivillige bak Norsk Urskog er:

  • Andrea Chirulescu (epost)
  • Harald Eilertsen
  • Liz Wold

Norsk Urskog blir laget ved hjelp av fri programvare!