10 Jan 2017

Statusoppdatering

2017/status-cc-by-2_0-doug-letterman-785f3414ceea9525189b9ad400e926ae05031c777e9bd1648c2f07f032169ea9.jpg

Idet vi begynner å venne oss til å skrive 2017, er det dags for litt status for hvordan det går med neste utgivelse av Norsk Urskog. Selv om vi fortsatt har noen plasser ledige, begynner da CDen å fylles godt opp. Vi har hittil mottatt bidrag av band fra Arendal, Hokksund, Lakselv, Sandnes, Hallingdal, Kolbotn, Kongsberg, Bergen, Oslo og Buskerud. Med andre ord et godt tverrsnitt av norsk metall, og det er vi jo svært fornøyde med. Men vi har da alltids plass til noen kommuner og steder til! Som vanlig spenner det musikalse over de fleste genrer innen metal, og viser at det fortsatt spirer og gror godt i den norske undergrunnen.

Vi kommer også i år til å arrangere en slippfest/konsert for Norsk Urskog i forkant av selve Inferno. Foreløpig er ikke alle detaljene klare, men merk av fredag 7. april i kalenderen! I år som i fjor satser vi på å få til et arrangement med fri aldersgrense. Mer informasjon kommer så snart ting begynner å falle på plass.

Vi er også kjempeglade for at våre faste samarbeidspartnere, Trine + Kim Design Studio, Fotograf Løvberg og DS media også blir med på å gjøre denne utgivelsen mulig.

Foto lisensiert under CC-BY 2.0 av Doug Letterman.